Nézz be iskolánk kulisszái mögé

2020.08.29

2020 nyarán két táborban vettek részt a gyerekek. Júniusban az Extra Fitness Academyvel és a Magic Fitnessel közösen tartottunk edzőtábort  Balatonföldváron, a Riviera Park Hotelben. A nagy népszerűségnek köszönhetőn jövőre megismételjük  ugyanitt:)

A csipetcsapat és az edzők  összeálltak egy közös képre  a Balaton partján.

Balatonföldvári edzőtábor

Itt add meg az alcímet

Minden nap közös bemelegítéssel és erősítéssel kezdtünk, majd 3 csoportra osztottuk a gyerekeket korosztály és tudás szerint. Délelőtt 3 órás edzésen vettek részt a gyerekek (tánc , akrobatika, gimnasztika) A hotel sokszínűségének köszönhetően az ebéd utáni szabadfoglalkozás alatt választhattak a privát strandon való fürdőzés, a trambulinozás és a rajzszakkör között. Délután plusz 1 órát edzettünk és táncoltunk.

Napi 3x-i étkezést biztosítottunk nekik. Esténként közös játékos programokkal szórakoztattuk őket.

A tábor végén Gálát tartottunk a szülők részére, így lehetőségük nyílt a gyerekeknek megmutatni, hogy mennyi mindent tanultak az ott töltött egy hétben.

Napközis évfelkészítő tábor

Itt add meg az alcímet

A nyár utolsó hetében sikerült megtartanunk felkészítőtáborunkat,aminek célja a felzárkóztatás volt az idei tanévre.

Reggel 10 órától 12 óráig akrobatikáztunk vendégtanárunkkal,solner Dániellel.Ebéd után játszottunk,meditáltunk.Délután az edzés 16 óráig tartott minden nap.Gimnasztikáztunk,táncoltunk,új elemeket tanultunk,lazítottunk és nyújtottunk minden nap.